Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Prentenboek illustraties van het boek Pie het avontuur begint. Geïnspireerd door de geboorte van onze dochter besloten wij om samen een prentenboek te maken. Al onze ervaringen van de eerste maanden als nieuwe ouders konden wij al rijmende in het boek verwerken.

Het idee

Tijdens het voorlezen aan onze dochter kwamen we erachter dat we iets misten in de prentenboeken die we hadden. Zo ontstond het idee om een boek te maken dat langere tijd te gebruiken is. Een boek dat door de contrastrijke illustraties en primaire en secundaire kleuren al leuk is voor de allerkleinsten, maar door de interactiviteit ook leuk is om voor te lezen aan kleuters. Want wist je dat een baby in het begin vooral contrasten ziet? Daarnaast zit het boek vol met herkenbare situaties voor nieuwe ouders. Ideaal als eerste voorleesboek!

Pie het avontuur begint

Slinger mee met Pie en beleef samen met jouw aapje de leukste avonturen. Al rijmende krijg je de hele jungle op bezoek, zie je allemaal beren op de weg en ben je een stoere ridder die prikkels verslaat. Pie het avontuur begint is een interactief voorleesboek met kleurrijke prenten voor kinderen van 0-6 jaar. Een prentenboek vol herkenbare situaties voor ouders. Tegelijkertijd ook een leuk, spannend en interactief verhaal voor baby tot kleuter.

Kijk voor meer informatie op www.aapjepie.nl

Naast het Prentenboek heeft Aapje Pie nog andere leuke illustraties. Bekijk hier de producten in dezelfde Aapje Pie stijl.

Category: