Close
Type at least 1 character to search

Naast mijn werk aan een prentenboek heb ik illustraties gemaakt voor kinderartikelen, met name voor de kleurrijke Pie kinderkamercollectie. Deze verzameling omvat een assortiment dekbedovertrekken, textielposters en kussens, elk versierd met kleurrijke illustraties in zowel primaire als secundaire kleuren. De collectie omvat verschillende kleurenthema’s, waardoor er een gevarieerd aanbod.

Pie collectie

De Pie-collectie onderscheidt zich door contrastrijke zwart-wit illustraties in kinderartikelen, verrijkt met de toevoeging van zowel primaire als secundaire kleuren, wat het bijzonder aantrekkelijk maakt voor het jongste publiek. Wist je namelijk dat baby’s vooral contrasten goed kunnen zien? De Pie-collectie, met zijn contrastrijke ontwerpen, speelt precies in op dit ontwikkelingsaspect. Daarna zijn primaire en secundaire kleuren de eerste kleuren zijn die baby’s kunnen zien, vaak blijven deze kleuren nog lang favoriet.

Ben je op zoek naar een vrolijke toevoeging aan de kinderkamer, neem dan een kijkje in  de kleurrijke Pie-collectie. De Pie collectie is te koop via www.aapjepie.nl.